Cykelture

tirsdag den 28. december 2010

iPod shuffle

Jeg ønskede mig en iPod shuffle i julegave og fik en af mine piger. Den er smart, lille, stor lyd og enkel at betjene. Start, tryk afspil, op og ned for lyd, og spol frem eller tilbage. Sådan. Så enkelt kan elektronik være. Bruger den til træning. Har nu trænet tre gange med iPoden og det bliver bare bedre og bedre. Så hvis du er til musik og lydbøger kan jeg varmt anbefale dig at investere i en iPod shuffle. 



5 kommentarer:

  1. Hej Knud
    Go`julegave du fik der.Har dine piger kommenteret din nye sunde form? God dag.
    Knus kis

    SvarSlet
  2. Hej Kis

    Ja, jeg er meget glad for den. Har brugt den nu til tre træninger og den giver lige det sidste skub. Er jo ret vild med Roxette som du ved, så har købt en Cd med dem på iTunes der nu er på min Mac, og så tilslutter man bare sin Ipod og vupti kommer Roxette over på min iPod. Det er da smart.

    Nej, mine piger har ikke kommenteret min sunde form. Jeg har jo egentlig altid været i en god form. På nær to gange. Så tror lissom at for dem er det naturlige at jeg bare er i form. De er begge slanke og i en fin form.

    Hvordan går det med dig. Er du ude at gå her i juledagene? Kan du også ha en god dag

    Knus Knud

    SvarSlet
  3. hej Knud
    Vi har jo passet dansemusen mens hendes lillebror var ude at få kemo (han har leukæmi)så hende og jeg dansede et par aftener.I følge hende var jeg den sejeste mormor :-)Jeg har da osse fået gået næsten hverdag men kun korte ture.
    Jeg kender noget musik som er så skønt at høre, som du måske ku`få lyst til at høre osse men jeg skal lige finde det så jeg sriver det rigtige navn til dig.
    Knus kis

    SvarSlet
  4. Smiler.....det må være dejlig med sådan en dansemus der synes mormor er sejg. Lidt barskt med en lillebror der får kemo. Men lægerne er meget dygtige i dag, så chancerne får lillebror bliver rask er de ikke gode?

    Jeg glæder mig meget til at få navnene på musikken.

    Knus Knud

    SvarSlet
  5. Godaften
    Jo heldigvis er chancerne store for at han bliver rask.Til januar er det et år siden han blev syg og ingen vidste hvad vej det gik.Men han kæmpede sig op igen.Så vi er da fuld af optimisme.
    Den musik jeg tænker på har jeg hørt i en tv dokumentar film om Silkevejen i Kina i flere afsnit for mange år siden.Mit bånd var optaget.På you Tube kan du finde: "Theme from silk road" Kitaro. Jeg har jo kun hørt musikken til filmen, så jeg blev noget overrasket da jeg så en langhåret kineser og i en video børn m vinger.Men jeg synes stadig musikken er smuk men måske mest afslapningsmusik.Der er forøvrigt lavet en dansk film der hedder silkevejen, den kender jeg ikke.
    Knus kis

    SvarSlet