Cykelture

søndag den 2. januar 2011

Dagens tanke 2

Jeg husker dagen igennem at trække vejret dybt. Jeg minder mig selv om, at jeg kan vælge fred, uanset hvad der foregår omkring mig. Når som helst, jeg ønsker det, kan jeg trække mig tilbage til det fredfyldte sted i mit indre blot ved at lukke øjnene.  

2 kommentarer:

  1. Godaften Knud
    Ang fred.Det er mest om morgenen jeg slapper af og føler fred. Først spiser jeg. Så dejlig frisk luft gennem det åbne vindue.Og så beder jeg om hjælp til at klare hvad det nu kan være.
    Men jeg kender godt det med at gå for mig selv og lige finde fred i en el anden situation om dagen.
    Knus kis

    SvarSlet
  2. Hej Kis

    Dejligt at du kan finde fred. Det er en meget fin måde du beskriver måden hvorpå du finder fred. Bare at jeg kunne det, men det kan jeg desværre ikke. Jeg har en sygdom der gør at jeg ikke kan sove. Specielt som ung var jeg vågen det meste af natten, men fik dog læst masser af bøger. Som årene er gået er det dog blevet bedre.

    Jeg kan finde ro, men ikke fred, når jeg arbejder med computeren, ser en god krimi, læser en bog, hører fredfyldt musik som Kitaro (meget meget smukt og fredfyldt musik) og ved meditation og bøn.

    Engang imellem går jeg i kirke. Nytårsaften var jeg sammen med en veninde til natgudstjeneste i Viborg Domkirke. Det var en meget stor oplevelse. Tror jeg var tæt på at opleve fred. Så på fredag tager vi derind igen. Så må vi se hvordan det opleves.

    Knus Knud

    SvarSlet